I bogati plačuSerije

I bogati plaču 5. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 5

Sadržaj serije:

G. Alberto kaže Mariani, Becerri i Leónu da moraju naći krivca koji je postavio bombu pod auto. G. Alberto zahvali Mariani jer mu je drugi put spasila život.

Daniela zamoli g. Alberta da napravi DNK pretragu kako bi se potvrdilo da Mariana nije njegova kći. León se sjeća kako je izjavio ljubav Danieli, a ona ga je odbacila. On mrzi g. Alberta jer mu je preoteo njezinu ljubav. Luis Alberto i Mariana su na naslovnici. Soraya se razbjesni kad ih ugleda.

Britny zastane da vidi sliku njih dvoje na naslovnici dnevnika. G. Alberto i Mariana se dogovore da će reći Luisu Albertu da je eksplodirao motor automobila. Soraya upozori Marianu da se udalji od Luisa Alberta. On kaže Mariani da joj neće dopustiti da ode i njih se dvoje poljube.

Emitiranje: 20.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button