I bogati plačuSerije

I bogati plaču 4. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 4

Sadržaj serije:

Elena je sretna dok zamišlja g. Fernanda i Marianu zajedno. Novinar Maikel se iznenadi kada ugleda Luisa Alberta kako dolazi s Marianom. Soraya se naljuti kada ugleda Marianu kako pod ruku drži Luisa Alberta. G. Alberto upozori sina da ne želi da prilazi Mariani.

Soraya predbaci Luisu Albertu jer je došao s Marianom. On joj kaže da je slobodan muškarac i da među njima nema ničega ozbiljnog. G. Alberto napeto sluša Elenu koja predstavlja Luisa Alberta kao domaćina priredbe. Britny, otac Guillermo, Chabela, susjedi i mariachiji slave Britnyne zaruke s Polom.

Mariana iza vrata kupaonice čuje Sorayu kako govori da je ne podnosi. Maikel je zadovoljan jer je neopažen snimio Luisa Alberta i Marianu. León kaže Danieli da je možda Mariana zakonita kći g. Alberta te da je zato štiti. G. Alberto i direktor “Matse” čestitaju Mariani na sjajnoj zamisli u vezi s vodom integriranom u ventilatore.

Ona kaže g. Albertu da postoji crveno svjetlo koje trepće ispod auta kojim kane otići. G. Alberto, Becerra i Mariana trče kako bi se spasili od bombe koja je raznijela auto.

Emitiranje: 19.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button