I bogati plačuSerije

I bogati plaču 3. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 3

Sadržaj serije:

León i Soraya se poljube. Luis Alberto preda Osvaldu torbu sa svežnjevima novca. G. Alberto je ljut i predbaci Luisu Albertu jer nije poštovao pravila konzorcija. Soraya moli Elenu da pripreme priredbu na kojoj će se ona javno predstaviti kao djevojka Luisa Alberta.

Daniela predbaci g. Albertu jer vjeruje da je Mariana draga djevojka. Ona i dalje ne želi Marianu u kući Salvatierra. Mariana čeka u autu obitelji Salvatierra kojim će se odvesti u butik. Iznenadi se i nasmiješi kad shvati da će je Luis Alberto voziti. On joj kupi haljinu. Gosti i novinari dolaze na okupljanje u kući Uriel.

Luis Alberto i Mariana također dolaze. Soraya ljutito gleda Marianu koja ulazi s Luisom Albertom.

Emitiranje: 18.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button