I bogati plačuSerije

I bogati plaču 2. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 2

Sadržaj serije:

Luis Alberto i Mariana su u vrtu. Mariana kaže Luisu Albertu da je drukčiji od oca, da nije baš galantan. Daniela kaže g. Albertu da ne vjeruje da je bilo pametno dovesti Marianu u kuću. León kaže Víctoru da je Luis Alberto uložio novac u tvrtku koja neće uspjeti i da kada on bude na čelu tvrtke Salvatierra, sve će mu uzeti i staviti na svoju tvrtku “Rio de Oro” (Zlatna rijeka).

León se prisjeća kako je odveo Danielu na “casting” i upoznao g. Alberta. Ona je bila ljubav njegova života, a g. Alberto mu ju je preoteo. Mariana i Santiago se upoznaju. Ona kaže g. Albertu da ju je Alfonso Romano pokušao napastovati. Luis Alberto se prisjeća prepirki s roditeljima i okrivljuje g. Alberta za smrt brata Matíasa. G. Alberto mu brani da prilazi Mariani. Elena predloži Leónu da joj pomogne zadržati Luisa Alberta na čelu tvrtke Salvatierra, a onda će ona njemu pomoći da postane njezin partner.

Luis Alberto kaže Leónu da su dionice pale i da pada u dugove. G. Alberto otpusti Alfonsa zbog spolnog uznemiravanja. Elena spletkari protiv Mariane pred Danielom. Daniela kaže g. Albertu da želi Marianu izvan kuće i tvrtke. Soraya nudi Luisu Albertu novčanu pomoć kako bi vratio kockarski dug. Mariana prisluškuje Patriciju, Guadalupe, Jesúsa i Diega kako govore da je skorojevićka i da će je morati trpjeti.

Emitiranje: 17.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button