I bogati plačuSerije

I bogati plaču 60. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 60

Sadržaj epizode:

Soraya se prisjeća kako ju je Luis Alberto upoznao s Marianom. Ona mu kaže da je njihova veza bila iz interesa. Da nikad nije bilo ljubavi. Da joj je Elena bila poput majke, ali izdala ju je i zbog nje je provela 18 godina u zatvoru. Otac Guillermo moli Danielu da mole za Luisa Alberta, Marianu i Betita.

Soraya kaže Luisu Albertu da je poznavala Vivian i da ju je zamolila da pridobije njegovo povjerenje. Uriel vodi Robertu u svoj stan. Kaže joj da će je čuvati kao kćer. Luis Alberto, Mariana i Betito uspiju pobjeći iz kolibe. Soraya je ostala zatočena u gorućoj kolibi. Luis Alberto kaže Mariani da je Soraya iskoristila njegove slabosti, ljubomoru, nepovjerenje i ispriča joj se…

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button