I bogati plačuSerije

I bogati plaču 59. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 59

Sadržaj epizode:

Soraya ljutito kaže Betitu da ne cmizdri jer je Mariana u njegovoj blizini. Ona odvede Marianu i Betita u neku napuštenu kolibu. Jhony i ostali zatvorenici razgovaraju u ćeliji. Jhony se kaje zbog svega što je učinio. Roberta i Claudia kažu Luisu Albertu da ih je Soraya zatvorila i odvela Betita.

Luis Alberto i Becerra nađu Víctora bez svijesti. Policajac pokaže Luisu Albertu videe na kojima Soraya odvozi Marianu i Betita. Ramiro kaže Jhonyju da su djeca duša svojih roditelja. I da će on uvijek biti uz njega ma gdje bio. Soraya se sjeti kako je njezin otac Rafael razgovarao s mamom o kćeri Mariani.

Chabela kaže Britny da Mariana nikad nije bila sretna. Soraya razgovara telefonom s Luisom Albertom i govori mu da ode u kolibu u kojoj su Mariana i Betito. Luis Alberto razgovara s Becerrom prije nego što sjedne u auto kako bi otišao do napuštene kolibe u kojoj ga čeka Soraya. Luis Alberto dolazi do kolibe u kojoj su Mariana, Betito i Soraya.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button