I bogati plačuSerije

I bogati plaču 57. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 57

Sadržaj epizode:

Soraya dolazi u ured koncerna Salvatierra. Odlazi na recepciju gdje se nalaze Mariana, Luis Alberto i ostali zaposlenici. Mariana se iznenadi kad ugleda Sorayu. Patricia kaže Wendy da se Soraya i Mariana ne slažu i da je Soraya izašla iz zatvora. Wendy se prisjeti dana kad je vidjela Sorayu s Víctorom. Izlazili su iz njegovog stana. Luis Alberto i Mariana promatraju Sofíju na zaslonu računala.

Soraya ju je ozlijedila. Profesor Pulido je začuđen Betitovim brzim učenjem. Daniela se prisjeti Eleninih riječi o tome da joj je Soraya naudila. Soraya kaže medicinskoj sestri Almi da mora nauditi Eleni. Ne slute da ih iza vrata sluša Daniela. Daniela se nagurava s Almom i gurne Elenina kolica. Almi su ruke vezane. Govori Luisu Albertu da joj je Soraya davala naputke kako će zlostavljati Elenu.

U Víctorovu stanu, on i Soraya slave. Soraya gurne Robertu na ulici kako bi je Betito pregazio motorom. Betito gleda Sorayu.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button