I bogati plačuSerije

I bogati plaču 56. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 56

Sadržaj epizode:

Jhony se iznenadi kad ugleda muškarce koji stavljaju Constanzino truplo u prtljažnik automobila Luisa Alberta. Luis Alberto napušta zgradu u autu. Felipe vozi. Policajci stanu iza njih. Nađu Constanzino truplo u prtljažniku. Policajci kažu Felipeu da će odvesti Luisa Alberta u postaju.

Odvjetnica Ponce pita Luisa Alberta poznaje li ženu iz prtljažnika. On odgovori da ju je poznavao. Soraya kaže Vivian da kad vidi vijest o uhićenju Luisa Alberta, neka objavi Constanzinu sliku na društvenim mrežama. Luis Alberto i Felipe izlaze na slobodu uz jamčevinu. Vivian pakira svoje stvari. Soraya prijeti Sofíji. Víctor i Torres kupuju Salvatierrine dionice nakon što su se strmoglavile.

Sve odrađuju na internetu. Jhony prizna Chabeli da je on povezan s onime što se dogodilo Luisu Albertu. Soraya dolazi u koncern, pozdravi Marianu i zaposlenike.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button