I bogati plačuSerije

I bogati plaču 55. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 55

Sadržaj epizode:

Mariana kaže Luisu Albertu da su konačno našli sina. Chícharo odvodi Betita ostavljajući Joséa bez svijesti pokraj Rite. Luis Alberto i Chícharo se naguravaju uz jezero Jejutla. Betito hoda vezanih ruku. Luis Alberto ga uspije spasiti iz jezera. Soraya je odjevena kao medicinska sestra i dolazi pred Elenu.

Ona je se uplaši. Soraya udari Elenu i ona ostane na podu bez svijesti. José kaže Betitu da se on zapravo zove Alberto Salvatierra. Mariana i Luis Alberto su prisutni. Kažu mu da je kuća Salvatierra njegov novi dom. Luis Alberto ne vjeruje Eleni kada kaže da je Soraya bila u njezinoj sobi u kući i da ju je ona udarila. Mariana upozna Betita s Danielom, Santiagom, Britny i ocem Guillermom. Luis Alberto i Mariana shvate da se još vole.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button