I bogati plačuSerije

I bogati plaču 48. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 48

Sadržaj epizode:

Policajac uhiti Sorayu zbog sumnje da je ubila Leóna Alfara. Luis Alberto sjetno gleda očevu sliku. Elena mu kaže da je bila u ljubavnoj vezi s Leónom. Ana Laura kaže Urielu da je odlučila otići u inozemstvo s Víctorom. Elenine odvjetnice kažu Sorayi da policiji mora reći da ju je León napao, a ona se branila.

Luis Alberto kaže Mariani da će ona ostati Mariana Villarreal de Salvatierra, premda je kći Rafaela Montenegra. Luis Alberto klekne kraj slike g. Alberta i razmišlja kako je bio nepravedan prema Mariani i njemu. Mariana stoji kraj groba svoga biološkog oca, zahvali mu na svemu. Uriel preda Luisu Albertu fascikl u kojem je slika na kojoj je León pokraj Pedra i ostalih zaposlenika u tvornici. Soraya je proglašena krivom i odlazi u ženski zatvor.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button