I bogati plačuSerije

I bogati plaču 47. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 47

Sadržaj epizode:

Soraya kaže Leónu da bi radije njemu predala dionice koncern Salvatierra, a ne svojoj sestri Mariani. Udari ga više puta u glavu i ubije ga. León beživotno leži na pločniku. Prolaznici ugledaju truplo. Soraya izlazi iz zgrade na stražnji izlaz kako nitko ne bi vidio da je bila u njegovom stanu.

Becerra i Uriel shvate da je netko bio s Leónom u stanu. Istražitelj kojega je Elena unajmila da prati Leóna potvrdi da je Soraya bila s njime u stanu. Becerra nađe omotnicu iza Leónova jastuka. Uriel čita DNK nalaz prema kojemu je Mariana biološka kći Rafaela Montenegra, Sorayinog posvojitelja. Elena kaže Sorayi da je ona kriva za Leónovu smrt. Mariana kaže Britny da će potražiti psihološku pomoći zbog Betitove otmice.

Uriel kaže Luisu Albertu da je León bio pravi vlasnik tvrtke “Rio de Oro”, a Víctor je bio fiktivni vlasnik. Luis Alberto kaže Mariani da je Rafael njegov pravi otac. Policajac uhiti Sorayu jer je osumnjičena za Leónovu smrt.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button