I bogati plačuSerije

I bogati plaču 46. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 46

Sadržaj epizode:

León zagrli i poljubi Danielu, ali ona ga odgurne. Eustaquio kaže Eleni da se vraća u svoj grad. Daniela kaže Santiagu da moraju izbaciti Leóna iz koncerna jer je opsjednut njome. Elena kaže Sorayi da mrzi Danielu, da se León samo poigrao s njezinim osjećajima i da je ne voli.

León kaže Sorayi da se želi osvetiti Salvatierrama. Kaže Víctoru da neće dopustiti da ga otjeraju iz koncerna premda ga Daniela ne želi, a Elena zna da je on ne voli. Zaprijetit će Sorayi kako bi mu pomogla da uništi koncern Salvatierra. Reći će joj da će odati Luisu Albertu i Mariani da je ona otela Betita. Becerra otkrije da je Víctor Leónov pomagač. Soraya više puta udari Leóna u glavu i on beživotno padne.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button