I bogati plačuSerije

I bogati plaču 41. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 41

Sadržaj epizode:

Luis Alberto gleda video na kojemu se Mariana i Santiago grle. Sjeti se kako je Santiago dirao Marianin trudnički trbuh. Luis Alberto pokaže Mariani video. Ona ga gleda i opravdava se. Luis Alberto joj ne vjeruje. Potuče se sa Santiagom. Chabela, Britny i djed Toribio mole za Pola.

Luis Alberto se preseli u gostinsku sobu. Daniela i Santiago idu prema vratima s kovčezima jer više neće živjeti u kući Salvatierra. Luis Alberto u tom trenutku dolazi pijan. Elena glasuje za Luisa Alberta kao predsjednika koncerna. Soraya ga poljubi. Elena kaže Danieli da je Luis Alberto jedini sposoban upravljati koncernom. Mariana kaže Britny da je Luis Alberto ljubomorniji nego ikada. Misli da je Elena smjestila njoj i Santiagu.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button