I bogati plačuSerije

I bogati plaču 40. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 40

Sadržaj serije:

Luis Alberto uđe i ugleda Marianu i Santiaga kako se grle. Postane ljubomoran. Elena i Luis Alberto misle da ako potpišu da prihvaćaju oporuku, to bi značilo da prihvaćaju izdaju. Elena misli da kad se zbroje dionice Luisa Alberta, Marianinog djeteta i njezne, Luis Alberto može biti predsjednik koncerna Salvatierra.

León i Soraya žele iskoristiti ljubomoru Luisa Alberta. León kaže Luisu Albertu da mu g. Alberto nije ostavio nikakve dionice, ali da mu ne zamjera. Daniela neutješno plače, a León kaže da će on uvijek biti uz nju. Mariana i Santiago su u stanu koji je on unajmio. Ona mu pomaže da iznese Britnyne stvari. Zagrle se, a skrivena kamera ih snima. Luis Alberto izvadi iz omotnice USB i stavi ga u računalo. Gleda slike na kojima Santiago i Mariana sjede na krevetu i grle se.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button