I bogati plačuSerije

I bogati plaču 28. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 28

Sadržaj serije:

Neki muškarac upozori Sorayu da pripazi sa šamanom Tonatiuhom. Jhony tjera Santiaga iz kuće. On kaže Ramiru, Chabeli i Jhonyu da je došao službeno objaviti da voli Britny. Soraya nervozna i užurbana odlazi u svoj auto kako bi izvadila kovčeg. Lizzy i ostali postavljaju nadzorne kamere. Márquez ih prati.

León kaže Sorayi da će Elena biti Marianina kuma i da joj je jedino važno da dobije unuče. Soraya se naljuti. Mariana predloži g. Albertu da novac prikupljen na vjenčanju donira crkvi oca Guillea.

G. Alberto se razveseli toj plemenitoj odluci. Soraya predbaci Eleni jer nije spriječila da se Luis Alberto oženi Marianom. Yolanda preda Sorayi bočicu sa smrtonosnom tekućinom za Marianu. León predbaci Eleni jer se Daniela bavi pripremama vjenčanja njezinog sina.

Emitiranje: 25.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button