I bogati plačuSerije

I bogati plaču 27. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 27

Sadržaj serije:

Liječnik kaže Sorayi da je Mariana njezina sestra. Soraya odlazi na groblje do očeva groba. Soraya otkrije da ona nije Rafaelova kći, nego Mariana. Elena kaže Leónu da moraju naći način da se Soraya zaljubi u Uriela. Elena želi objaviti svoju vezu s Leónom i želi živjeti s njime.

G. Alberto, León i Uriel se iznenade kad vide da je na natječaju pobijedila tvrtka “Río de Oro”. Soraya kaže Leónu da će uništiti Marianu. Soraya se vozi cestom u Catemaco kako bi vidjela šamana Tonatiuha.

Britny vodi Santiaga kući kako bi ga predstavila roditeljima Chabeli i Ramiru. Mariana i Luis Alberto su u bazenu. Víctor gleda Sorayu izdaleka. Ona kaže Tonatiuhu da treba neku biljku.

Emitiranje: 25.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button