I bogati plačuSerije

I bogati plaču 26. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 26

Sadržaj serije:

Luis Alberto daje zaručnički prsten Mariani i zaprosi je. G. Alberto kaže Luisu Albertu da mu čestita jer je prvi put donio ispravnu odluku. Jhony prijeti Santiagu jer ne želi vidjeti Britny. Matilde kaže Sorayi da su u tijeku pripreme za proslavu zaruka Luisa Alberta i Mariane.

Santiago kaže Mariani da je zaljubljen u Britny i da ne zna može li skriti tu vezu. León moli Sorayu da ne zapostavi aktivnosti u koncernu jer ako Luis Alberto pobijedi na natječaju, g. Alberto će pomisliti da je to zbog Marianina dobrog utjecaja na njega. Elena kaže Luisu Albertu da joj je veoma žao jer je izdao Sorayu. Uriel kaže Sorayi da je on na mjestu Luisa Alberta, ne bi je mijenjao ni za jednu drugu ženu.

Elena kaže Luisu Albertu da se ne slaže s njegovim brakom s Marianom. Soraya zaposli detektiva kako bi istražio Marianin život. Detektiv kaže Sorayi da je Rafael poznavao Marianinu mamu Virginiju. Pietro je vlasnik istoimenog restorana. Kaže Sorayi da su Rafael i Virginia bili u vezi. Soraya se prisjeti prometne nesreće svojih roditelja. Iznenadi se kada liječnik kaže da je Mariana Rafaelova kći.

Emitiranje: 25.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button