I bogati plačuSerije

I bogati plaču 24. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 24

Sadržaj serije:

Soraya se uznemiri kad shvati da Luis Alberto ne dolazi. Gosti su u salonu. Luis Alberto i Mariana se ljube. On joj kaže da se mora suočiti sa Sorayom i svima koji ga čekaju u salonu. Mariana mu obeća da nikad više neće sumnjati u njega. Luis Alberto obeća Mariani da više neće ništa činiti iz bijesa.

Luis Alberto ulazi u salon i kaže Sorayi da se ne može zaručiti s njom jer je ne voli i da se pomirio s Marianom. Soraya je očajna. G. Alberto, Daniela, Elena, Uriel, Sofía i mnogi uzvanici u čudu slušaju da se zaruke otkazuju. G. Alberto se naljuti na sina jer je ostavio Sorayu. Kaže Becerri da istraži Sandrinu smrt.

Santiago kaže Danieli da se opet zaljubio i to u Britny. Soraya otkrije da je njezina japanska lutka poput Marianine i na njoj pročita istu poruku kakvu je i ona dobila.

Emitiranje: 16.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button