I bogati plačuSerije

I bogati plaču 23. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 23

Sadržaj serije:

Mariana kaže Luisu Albertu da je Sandra priznala da je lagala. Rekla joj je da on nije kriv za smrt njezina oca. Santiago kaže Britny da je tužno jer je prekinula s Polom, ali da ne može izdati svoje srce kako bi udovoljila obitelji. Mariana pita Luisa Alberta voli li Sorayu.

On odgovori da je ne voli, ali da ga je uvijek štitila i pomagala mu. León optuži ljubomornog Marianinog dečka za smrt njezina oca. Soraya daje upute Patriciji kako bi se snaša u arhivu tvrtke. Soraya kaže Mariani da nije pozvana na njezine zaruke. Soraya kaže Leónu da će uskoro upravljati koncernom Salvatierra po svome. Sandra napušta kuću s kovčegom. Gleda na sve strane i prekriži se, ali netko je promatra.

Mariana kaže g. Albertu da je otišla bivšoj očevoj zaposlenici i da joj je rekla da Luis Alberto nije razgovarao s njezinim ocem. Sandra razgovara telefonski s Marianom i kaže joj da je našla sliku na kojoj je muškarac koji je prevario njezinog oca. Mariana i Luis Alberto dolaze Sandrinoj kući, ali forenzičari iznose beživotno Sandrino tijelo.

Emitiranje: 15.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button