I bogati plačuSerije

I bogati plaču 22. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 22

Sadržaj serije:

Sandra kaže Mariani da Luis Alberto nije muškarac koji je prevario njezinog oca i traži tri tisuće dolara kako bi napustila zemlju. Víctor promatra Sandru iz automobila i ona se uplaši. Britny kaže Polu da trebaju prekinuti vezu. On je pokušava razuvjeriti. Krojač uzima Sorayi mjere za vjenčanicu.

Felipe uspije dobiti posao u vinariji. Mariana i Britny se zagrle i plaču. Uriel predstavi Anu Lauru Sofíji. Mariana kaže g. Albertu da je Sandra došla reći da Luis Alberto nije kriv za smrt njezina oca. G. Alberto joj da tri tisuće dolara za Sandru. Luis Alberto i Soraya spavaju, on je nemiran.

Luis Alberto sanja da je u privatnoj školi, a profesor ga vodi u sobu za kažnjavanje i zaključava vrata. Sandra kaže Mariani da su u Tolucu došla dvojica. Jedan je prevario njezinog oca, a drugi joj je platio za laž. Luis Alberto se iznenadi kad mu Mariana kaže da je vrijeme da riješe svoj ljubavni odnos.

Emitiranje: 14.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button