I bogati plačuSerije

I bogati plaču 20. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 20

Sadržaj serije:

Luis Alberto dolazi pijan na nogometno igralište, padne, a Mariana mu hita u pomoć. Ljuta je na njega. Britny je uz nju. Otac Guillermo moli Marianu da ona uruči nagradu pobjedničkoj momčadi. Ona kaže da nije raspoložena. G. Alberto i Daniela dolaze kući s onesviještenim Luisom Albertom.

Polo je trener nogometne momčadi i čestita igračima. Britny i Santiago se oproste poljupcem u obraz, a onda i u usta. Chabela ih izdaleka promatra. León kaže Eleni da je otkrio da je g. Alberto teško bolestan. G. Alberto kaže Danieli da Luis Alberto treba otići na liječenje kako bi prestao piti.

Elena i León se iznenade kada čuju glas g. Alberta. Luis Alberto ulazi u draguljarnicu radi kupnje zaručničkog prstena. Luis Alberto kaže Mariani da je voli i zaprosi je prstenom. Ona ga odbije. Luis Alberto da prsten Sorayi, a ona se razveseli i objavi zaruke u tračerskom časopisu.

Emitiranje: 10.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button