I bogati plačuSerije

I bogati plaču 19. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 19

Sadržaj serije:

Mariana kaže Luisu Albertu da kada su se posvađali, on je odjurio Sorayi u zagrljaj. Víctor kaže Leónu da g. Alberto pije tablete za srce. Torres kaže Santiagu da su radnici dobili uniforme i sve što su tražili. Kaže mu i da prestane puniti uši radnicima.

G. Alberto preda ček Urielu i zamoli ga da više ne pozajmljuje novac Luisu Albertu. On kaže Trini da je shvatio da je Soraya jedina uvijek vjerovala u njega i nikad ga nije napuštala. G. Alberto kaže Mariani da će on i Daniela otići na utakmicu s njom. Mariana kaže Santiagu da ako ga Britny ne zanima, neka je prestane zavoditi.

G. Alberto, otac Guillermo, Mariana, Soraya, Britny, Santiago i još neki gledaju nogometni turnir u naselju San Nicolás. Elena moli Luisa Alberta da se prestane uništavati i neka se vrati Sorayi. Luis Alberto dolazi pijan na nogometno igralište i sruši se.

Emitiranje: 9.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button