I bogati plačuSerije

I bogati plaču 18. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 18

Sadržaj serije:

Luis Alberto kaže da napušta kuću jer ne može živjeti u njezinoj blizini. Mariana plače uz sliku svoga oca. Pročita pismo koje joj je ostavio prije smrti. G. Alberto moli Becerru da nađe Luisa Alberta i brine se o njemu jer se boji da će učiniti neku glupost. Matilde kaže Mariani da želi da uskoro ode i ona.

Luis Alberto je ponovno za kockarskim stolom. Soraya se iznenadi kad sazna od Matilde da je Luis Alberto otišao od kuće. Soraya ulazi u hotelsku sobu u kojoj spava Luis Alberto. G. Alberto kaže Mariani da joj se želi financijski odužiti za svu štetu koju su joj učinili. León slika bočicu s tabletama g. Alberta.

Soraya kaže Mariani da su Luis Alberto i ona u vezi. Mariana se naljuti. Pljusne Luisa Alberta i kaže mu da se kaje zbog svakoga trenutka s njime.

Emitiranje: 8.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button