I bogati plačuSerije

I bogati plaču 11. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 11

Sadržaj serije:

Felipe kaže Luisu Albertu da je Patricia trudna, a ne Soraya. Soraya je natjerala Patriciju da nikomu ne kaže da je test na trudnoću zapravo njezin, Patricijin. Luis Alberto predbaci Sorayi da mu je lagala kad je rekla da je trudna. Ona plače.

Soraya zamoli dr. Altamiru da ode iz grada jer će je Luis Alberto potražiti kako bi provjerio je li mu lagala o svojoj trudnoći. Dr. Altamira se sprema na put, ali Becerra je spriječi da otputuje. Luis Alberto kaže Mariani da Soraya nije trudna. Soraya kaže Leónu da ju je Luis Alberto ponizio i njih se dvoje poljube.

Policajac kaže Becerri da su našli tijelo nekog samoubojice u Coyoacánu. Luis Alberto zamoli Patriciju da nikome ne govori o Sorayinoj navodnoj trudnoći. Luisa Alberta pretuku Osvaldovi ljudi jer nije platio dug ilegalnom kasinu.

Emitiranje: 28.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button