Hotel PortofinoSerije

Hotel Portofino 3. Epizoda

Hotel Portofino – Epizoda 3

Sadržaj serije:

Policija dolazi istražiti nestanak slike i sumnja pada na gosta koji nije u hotelu i nosača Billyja Scanlona koji je sakrio disidentske političke pamflete za Nisha. Potraga kulminira žestokom svađom Cecila i Jacka. Talijanski gost grof Albani pokuša pomoći Belli da razriješi probleme s Danionijem. Cecil napokon uspije reći Belli da zna za njezino kompromitirajuće pismo koje je palo u Danionijeve ruke.

Serija je snimana u Portofinu u Italiji te u Rijeci, Lovranu i Rovinju u Hrvatskoj 2021. godine.

Tajna nestale slike je riješena, a policijska istraga zaključena kad Cecil otkrije Danionijevu tajnu. Lucian napokon prizna svoje prave osjećaje, ali kad se sazna tajna iz Constanceine prošlosti, prisiljen je donijeti odluku o zarukama s Rose. Nakon prosidbe gosti planiraju budućnost, a Cecil se pokuša pomiriti s Bellom.

Prethodnu epizodu serije Hotel Portofino pogledaj OVDJE.

U prvoj epizodi pratimo kako Rose s majkom Juliom stiže u hotel kako bi procijenile mogućnost braka s ratnim veteranom Lucianom, sinom vlasnika hotela. Ali njegova majka Bella ima hitnijih briga: njezina najkritičnija gošća ledi Latchmere oboljela je, nova zaposlenica Constance March još nije stigla, njezin aristokratski suprug Cecil je zločest, a ona se neočekivano nađe podložna ucjeni fašističkog političara Danionija…

Serija, smještena u prelijepo ljetovalište Portofino, priča o osobnom buđenju usred previranja u svijetu i oslobađajućem utjecaju čarobne talijanske kulture, klime i kuhinje na naivne Britance u inozemstvu. Serija je snimana u Portofinu u Italiji te u Rijeci, Opatiji, Lovranu i Rovinju u Hrvatskoj 2021. godine. I druga sezona serije snima se na području Lijepe Naše, točnije u Zagrebu, Grožnjanu, Opatiji, Lovranu i Labinu. Dodajmo da će svake subote biti prikazane po dvije epizode.

 

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button