Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 72

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 72

Zilda pokazuje nezadovoljstvo kad Bento uđe u njezinu kuću, ali prihvaća taj posjet zbog Vitorije. Bento vjeruje da njegove krize vuku korijene iz prošlih života. Vitoria shvaća da sada ispašta zbog pogrešaka iz prošlosti. Pedro pokušava od Anite saznati informacije o Líviji. Naljuti se kada sazna da je Anita odana prijateljici. Felícia se upisala u novu školu. Alex i Chico očarani su njome.

Queiroz dočekuje goste na večeri. Ne skriva predrasude prema crncu Raulu i ignorira ga. Kad ugleda Gemu i Emiliju, Mateus vidi bljeskove iz prošlog stoljeća i neugodno mu je zbog svoje vidovitosti. Rosa poželi dobrodošlicu Vitoriji u svome restoranu. Unatoč Queirozovoj kritici, gosti hvale Geminu večeru. Mateus ponovno doživi bljesak i vidi Gemu i Raula u prošlom stoljeću. Još se više uplaši.

Alex opet ima noćne more o Felipeovom odlasku i govori ocu da je i Melissa sanjala takve snove. Mateus crta svoje vizije iz prošlosti. Anita govori Líviji o svom razgovoru s Pedrom. Felipe opomene Melissu jer zastrašuje Alexa. Vitoria moli Rosu da je zaposli, a ona pristane.

Queiroz se pravi važan pred gostima na večeri u svom domu. Queiroz kritizira Mateusa zbog njegovog umjetničkog talenta. Vitoria kaže Emiliji da joj je zahvalna što ju je potaknula da počne novi život. Pérsio dolazi u Massimovu kuću i zainteresira se za Biancu.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button