Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 71

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 71

Anita uvjeri Pedra da je Felipe u hotelu posjetio nju, a ne Liviju. Dorotéia dogovara susret s Bernardom. Lívia prizna Aniti da joj je neugodno lagati Pedru i da bi voljela prekinuti zaruke. Zilda žali jer u prošlosti nije više sudjelovala u životu svoga brata i Vitorije kad su oni raskošno živjeli. Pedro kaže Emiliji da je Anita u ljubavnoj vezi s Felipeom.

Dorotéia vodi Bernarda i Raula u muzej gdje Bernardo, gledajući slike stare palače, osjeća kao da je u prošlosti bio ondje. Mateus crta palaču i ljude koji su ondje živjeli. Rita uči Massimove nećakinje kućnim poslovima. Massimo zamjera Rosi jer je dopustila Bentu da prenoći u njezinom stanu. Rosa ga podsjeti da on ne želi biti s njom u ozbiljnoj vezi.

Bernardo govori Raulu da mu je majka na samrti otkrila da je posvojen i da je njegova biološka obitelj iz gradića Bela Rose. On odluči istražiti svoje podrijetlo i pisati o Bela Rosi. Emilia je nesretna i okrivi Alberta za svoje stanje. Lívia pokuša raskinuti zaruke s Pedrom, ali on to odbija. Emilia savjetuje Aniti da ne ulazi u vezu s oženjenim muškarcem.

Lívia kaže Aniti da je pokušala raskinuti zaruke, ali nije mogla zbog Pedrove reakcije. Melissa želi da Alex uvijek govori ocu kako ga voli, kako ih on nikada ne bi ostavio. Pedro kaže Emiliji da je Livia pokušala raskinuti zaruke. Bento zgrabi Rosu, a ona ga izbaci iz kuće.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button