Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 58

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 58

Emília vodi Bernarda iz palače. Vitóriji pozli. U tuzi ona govori Felipeu da se osjeća izdano. Emília se brine o Bernardu u Geminoj kući. Carola kaže Riti da će raditi u školi i da želi biti učiteljica. Bento se oprašta s Rosom. Raul govori Gemi da će napustiti Campo Belo. Felicia, Chico i Alex se dogovore da će se opet sresti kao odrasli ljudi. Felipe zamoli Mássima da se brine za Alexa dok njegova kuća ne bude gotova.

Emília i Bernardo odlaze u Santa Catarinu. Roberto proda Melissine haljine kako bi otišao iz Campo Bela. Melissa se dogovori s Pedrom kako bi se osvetila Líviji i Felipeu. Pedro izazove Felipea na dvoboj u mačevanju. Melissa gurne Líviju s litice, a Pedro nju ubije floretom. Felipe pokušava spasiti Líviju koja visi na rubu stijene, ali Pedro ga ubije.

Lívia i Felipe umru, a telenovela se seli iz 19. stoljeća u 21. stoljeće, gdje Ariel, zbog straha od patnje u prošlosti, sprječava Líviju i Felipea da se ponovno sretnu u 21. stoljeću. Lívia i Felipe se uznemire kad se vide. U ovoj novoj priči Lívia je poznata sommelierka, zaručena je za Pedra, upravitelja Emílijinih tvrtki.

Felipe je mali proizvođač vina na jugu zemlje. Koristi priliku da pozove Bernarda, pisca i poznavatelja vina, i njegova poslovnog partnera Raula da upoznaju vina svoga kraja. Gema je udana za Queiroza i vodi turističku agenciju u regiji Bela Rosa. Melissa je udana za Felipea i radi u obiteljskoj radionici sa šurjakinjom Severom.

Njezina majka Dorotéia radi u vinariji s Afonsom i njegovom majkom Zildom koja neumorno pokušava pomoći šurjakinji Vitóriji, koja je bankrotirala, da proda kuću i vinariju. Očarana Felipeovim vinom Lívia predlaže kupnju Vitórijine vinarije. Emília prepoznaje Vitóriju i vrlo je zaintrigirana budući da između njih postoji neriješen spor i u ovom novom životu.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button