Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 57

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 57

Vitória očajava jer je ranila Bernarda. Dorotéia kaže Melissi da je čula pucanj, ali kao i uvijek, njezina kći je ignorira. Afonso stavlja Bernarda u grofičin krevet i trči po liječnika. Felipe i Lívia provode noć zajedno i zaklinju se na vječnu ljubav. Gema je sretna jer je Anita s Afonsom.

Dr. Botelho izvadi metak iz Bernardova tijela i zaustavlja krvarenje, dajući grofici nadu. Roberto provali u Mássimovu kuću, otvara sef i ukrade zlatne poluge. Pedro kaže Emíliji da je Bernardo ranjen. Severa kaže dr. Botelhu da je udana i da je pobjegla od agresivnog muža. Bento se prisjeti trenutka kad je Bernardo doživio nesreću s kočijom. Roberto i Dorotéia slave uspješnu pljačku zlatnih poluga i kuju planove.

Melissa izjavi da neće napustiti Campo Belo dok se ne osveti Líviji. Emília upada u palaču tražeći Bernarda i iznenadi Vitóriju. Bernardo dolazi k sebi i govori majci da mu je uništila život. Melissa i Pedro se dogovore kako će se osvetiti Líviji i Felipeu. Anita obavještava Líviju o nesretnom slučaju koji se dogodio u palači s Bernardom. Mássimo odluči platiti kartu za Pariz za Salomé i Biancu.

Melissa otkrije Vitóriji da je Lívia njezina unuka i razočarana je grofičinim zadovoljstvom. Roberto i Dorotéia žele pobjeći u Pariz s Mássimovim zlatnim polugama. Ali razočaraju se kad otkriju da su zlatne poluge lažne. Felipe opomene Zildu jer zlostavlja Líviju i obavještava je da je ona grofičina unuka. Vitória zamoli Líviju da je zagrli. Emília to pokuša spriječiti, ali Lívia pokazuje ljubav prema svojoj baki i grli je.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button