Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 56

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 56

Alex daje Berenicein dnevnik ocu. Felipe ga čita i uznemiren odlazi razgovarati s Melissom. Nakon što se suočio s njom, Felipe svima objavi da je njihovo vjenčanje otkazano. Ljutita Melissa napravi skandal pred oltarom, optužujući svog bivšeg zaručnika da ju je varao s Lívijom. Felipe napušta palaču i odvodi Líviju sa sobom.

Lívia i Felipe su sretni zajedno i kuju planove za budućnost. Afonso Aniti donese cvijeće. Vitória zahtijeva da Melissa kaže istinu o razlogu otkazivanja vjenčanja. Dorotéia kaže grofici da zna kako je bila u vezi s njezinim pokojnim mužem, grofom Sálviom. Roberto pita Carolu kako je Anita. Bento otkrije da je Felipe skrio Bernarda.

Grofica se naljuti jer je Bento opet izgubio Bernarda. Bento joj prijeti. Roberto ostavlja Mássimov prozor u uredu otvoren kako bi se mogao uvući u kuću i ukrasti zlatne poluge. Mássimo raskida Biancine zaruke i tjera Roberta iz kuće. Anita izjavi Afonsu ljubav. Pedro se naljuti kad sazna da je Lívia otišla s Felipeom.

Lívia i Felipe provode noć u kolibi koja je pripadala Allegri i Bernardu. Severa se brine o Alexu. Vitória stavi pištolj pod jastuk bojeći se Bentove osvete. Pedro namjerava predati Bernarda grofici kako bi ga nagradila, ali Bernardo mu pobjegne. Misleći da joj Bento upada u sobu, Vitória puca u Bernarda.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button