Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 55

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 55

Pedro obeća Líviji pomoć. Melissa shvati da bi njezin plan mogao okrenuti Felipea protiv nje i zabrine se. Lívia kaže Felipeu da je noć prije vidjela Melissu u grofovoj sobi i da mu ne može oprostiti. Gema želi vidjeti Bernarda. Pedro prilazi Bentu kako bi saznao njegove korake u lovu na Bernarda.

Dorotéia traži pismo koje je uzela iz grofičine sobe. Lívia obeća Bernardu da će napustiti Campo Belo. Botelho moli Felipea da ne proturječi Vitóriji jer je njezino zdravlje krhko. Zilda plaća Pedru dane koje je odradio u palači. Pedro udari Roberta, Anita ih pokuša razdvojiti i na kraju dobije udarac u trbuh. Osjeća jaku bol.

Roberto se brine za Anitu. Felipe obeća da će se oženiti Melissom kako se ona ne bi osramotila pred svima. Vitória kaže Melissi da se uvukla u Felipeov krevet kako bi ga prisilila na brak. Anita ima spontani pobačaj. Ariel donese igračke u dućan i predlaže Severi daruje Alexu čamac. Afonso čuje kako se Zilda veseli Anitinom pobačaju i grdi je.

Dorotéia nađe grofičino pismo i otkrije da je Vitória bila u vezi sa Sálviom te se razljuti zbog muževe nevjere. Bernardo kaže Felipeu da želi vidjeti svoju Allegru. Roberto želi posjetiti Mássimovu kuću. Severa otkrije da je Alex čuvao majčin dnevnik i traži da ga pokaže ocu

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button