Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 47

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 47

Bentovi plaćenici okruže Raula. ali on ih uspije pobijediti “capoeirom”. Vitória predlaže da Lívia postane Alexova učiteljica kad ona ode u São Paulo. Melissa se sukobi sa Severom. Anita kaže Líviji Dorotéijin prijedlog da dijete da na posvajanje. Pedro planira opet napasti Raula i namjerava iskoristiti Carolu kao svoju doušnicu.

Melissa kaže grofici Vitóriji da priprema piknik. Uznemiri je grofičin zahtjev da se Lívia brine za Alexa. Roberto se ispriča Aniti i zaklinje joj se na ljubav. Gema moli Raula da je ne ostavi zbog Pedra. Felipe ne prihvaća Líviju kao Alexovu učiteljicu jer bi morala živjeti u drugoj saveznoj državi. Bernardo pobjegne, a Emília se zabrine.

Roberto kaže Aniti da ne voli Biancu. Felipe zamoli Roberta ne pravi probleme Mássimovoj obitelji. Zilda prepozna Bernarda kad ga ugleda kroz prozor palače i onesvijesti se. Zilda očajava jer ne smije reći koga je vidjela u vrtu. Felipe pokuša pomoći Bernardu koji se ne može sjetiti tko je. Sve epizode pratite na nasoj stranici sapunko.com Raul vodi Bernarda natrag u Geminu kuću. Alex spava grleći majčin dnevnik. Zilda se kune Vitóriji da je vidjela Bernarda u vrtu palače. Vitória zamoli Afonsa da pretraži vrt.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button