Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 38

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 38

Severa govori kako je Berenice izdahnula na njezinim rukama i zamolila je da kaže njezinu mužu da ga nikad nije prevarila i da je sve bila nečija spletka. Severa kaže grofu da nije znala tko je bila ta žena dok nije vidjela sliku. Vitoria opomene Benta jer je prijetio Chicu, ali utone u dubok san zbog lijeka koji je Melissa zamijenila.

Emilia ponovno zamoli Líviju da ostavi posao u palači, no shvaća da se Líviji ondje sviđa. Zilda zove dr. Botelha jer vidi da je grofica u duboku snu. Melissa optužuje Líviju da joj je dala pogrešnu dozu lijeka. Emilia se odluči vratiti u kolibu i potražiti Bernarda. Rita, Felícia i Alex valjaju se u blatu s praščićem.

Felipe govori Melissi Severinu priču, a Melissa je zabrinuta. Severa je mila prema Alexu. Bianca nađe mušku odjeću koju je Rita sašila Felíciji i javlja majci. Dr. Botelho pregleda lijekove koje grofica uzima i shvati da je ljekarnik vjerojatno pobrkao lijekove. Salomé kazni Felíciju, a Ritu otpusti. Lívia tješi groficu koja jeca u snu.

Severa nađe privjesak koji dokazuje da je ona umiruća žena na cesti bila Berenice. Melissa pita Severu što je Berenice rekla prije smrti i zahtijeva da to nikome ne ponovi. Kako bi pomogla grofici da se presvuče, Lívia uočava madež na Vitorijinim leđima sličan svome. I raznježi se.

Melissa je zabrinuta zbog priče koju je ispričala Severa, ali umiruje sebe jer sluškinja nema dokaz za svoju priču. Roberto se zaklinje Aniti na ljubav i oni provedu noć zajedno. Severa predaje Berenicein privjesak Felipeu.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button