Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 37

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 37

Melissa pokušava doznati od Lívije kako je upoznala Felipea. Roberto vodi Anitu u kabare. Daje joj prsten kojim se tobože zaručuju. Bianca sanja Roberta, a praščić joj liže prste dok ona spava. Ona misli da je to Roberto uz nju. Roberto iskoristi Anitino pijanstvo i odvede je u krevet. Bento upada u Geminu kuću i traži Raula.

Chico je prestrašen. Bento zahtijeva da Raul kaže što se dogodilo one noći kad ga je vezao uz Bernarda. Raul objašnjava da je dobio vrućicu i da se ničega ne sjeća. Bento zastražuje Chica, a Emília ga udari te on ostane bez svijesti. Mássimo odluči da će praščić ostati u kući, a Salomé i Bianca nisu zbog toga baš sretne.

Afonso vidi kako Severa pomaže Alexu da nauči svirati klavir. Alex nađe sliku svoje pokojne majke, a Severa se iznenadi. Vitória traži da Zilda Líviji pripremi sobu pokraj njezine kako bi se skrbila o njoj. Chico uđe u palaču i moli groficu pomoć. Rosa zahvaljuje gđi Neném jer se brine za njezina sina.

Pedro i Walmir odvode Benta iz Gemine kuće. Raul hvali sinovu hrabrost. Vitoria moli Melissu neke njezine haljine i predstavi joj Líviju kao svoju osobnu sluškinju. Melissa mijenja grofičine lijekove kako bi naudila Líviji.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button