Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 36

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 36

Felipe želi da mu grofica kaže zašto je izlazila noću, ali ona odbacuje nećakove optužbe. Grofica kaže Zildi da će otići iz Campo Bela nakon Felipeova vjenčanja. Felipe kaže Melissi da je zabrinut za tetu i da vjeruje da je možda ucjenjuju. Melissu iznerviraju Felipeovi komentari o Líviji.

Pedro kaže Líviji da je ponovno pretražio palaču, ali nije našao tragove o Bernardu. Mássimu se svidi da se Pérsio zaruči s Biancom. Ritu to rastuži. Anita slučajno kaže Melissi da Lívia nikada nije bila zaljubljena u Pedra. Raul se probudi iz nesvijesti i izjavi Gemi ljubav. Kaže Emíliji da je bio s Bernardom.

Melissa želi napakostiti Líviji i nudi se da se ona brine o grofici. Lívia pliva u jezeru i zamalo da se nije utopila. Spašava je Felipe. Melissa zamijeni Vitorijine lijekove kako bi Lívia dobila otkaz. Livia se sjeća Felipeova poljupca nakon što ju je spasio od utapanja. Bento se pokušava opravdati Vitóriji.

Melissa se uznemiri kada sazna da je Felipe spasio Líviju i ispituje Felipea. Melissa kaže Dorotéiji da je sigurna da su Felipe i Lívia u vezi. Roberto moli Melissu neki njezin jeftin prsten kako bi ga dao Aniti. Pedro želi da mu Lívia kaže istinu i prijeti joj. Melissa ulazi u Lívijinu sobu.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button