Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 34

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 34

Gibão ne vjeruje Raulu i veže ga zajedno s Bernardom. Vitória moli Felipea da ode u samostan i sazna vijesti o časnoj sestri kojoj je Lívia bila u posjetu. Bento govori grofici da je našao njezinog sina. Emília je nemirna jer nema vijesti o Bernardu.

Lívia i Pedro se izgube na putu do kolibe. Melissa pokaže Bereniceinu sliku Felipeu i oživi njegovu tugu. Roberto prati Biancu njezinoj kući. Emília sanja da se ponovno nalazi s Bernardom i to je ispuni nadom. Felipe se prisjeća svoga nepovjerenja u Berenicinu vjernost. Anita je zabrinuta jer Felipe sljedeće jutra odlazi u samostan.

Mogao bi otkriti da Pedro i Lívia lažu. Dorotéia govori da se nešto čudno događa s groficom, ali Melissa je ignorira. Mássimo primi Chica u svoj dom i vrlo je ljubazan prema njemu. Lívijina kočija se slomi noću na putu.

Ona razmišlja kako bi joj dobro došla Felipeova pomoć. Bentovi plaćenici daju Bernardu ogrtač da mu ne bude hladno. Raul noću prilazi Bernardu kako bi ga oslobodio. Ariel moli Cicera da oslobodi Bernarda.

Dorotéia potajno ulazi u Vitórijinu sobu, ali Roberto je vidi. Lívia vidi kako grofičina kočija odlazi prema kolibi, a Pedro joj obeća pomoći. Vitória prisjeća planova koje je imala za svoga sina. Dolazi u kolibu i shvati da vezani muškarac nije njezin sin.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button