Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 33

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 33

Emília traži Bernarda, Raul je upozori da su Bentovi ljudi u kraju. Roberto vježba mačevanje s Pedro. Emília kaže Gemi da je ponovno našla Bernarda i da želi razgovarati s Líviom. Rosa moli gđu Neném da čuva malog Joséa. Bento nalazi Bernardovu odjeću u napuštenoj kućici.

Bernardo se sjeti nesreće. Rita ispituje Pérsija zašto nije došao dok je ona čekala u samostanu. Bento ulovi Bernarda. Zilda kaže da je Lívia otišla posjetiti bolesnu časnu sestru u samostanu. Djeca se okupe na čaju u palači.

Lívia kaže da joj je žao grofice, a Emíliji to zasmeta. Djeca ulaze u grofičinu sobu, a Zilda se ljuti. Afonso ulovi Roberta i Anitu kako se ljube. Bento ostavi Bernarda u kolibi. Veže ga i ostavi ga plaćenicima da ga čuvaju. Raul kaže Bernardu da će mu pomoći u bijegu.

Lívia i Pedro odlaze tražiti Bernarda. Botelho se gnuša jer Pérsio studira homeopatiju. Afonso zamjera Aniti jer je zaljubljena u Roberta. Gema žali zbog prepirke s Pedrom u vezi s Emílijom. Raul pokuša spasiti Bernarda, ali ga Gibão spriječi.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button