Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 14

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 14

Anita kaže Líviji da je vidjela Melissu u Felipeovoj sobi. Lívia očajava zbog prijateljičina otkrića. Pedro dolazi do zgarišta gdje je bila Emilijina gostionica. Kaže joj da više nema ni traga njezinoj nekadašnjoj kući. Melissa kaže Dorotéiji da je htjela zavesti Felipea kad je ušla u njegovu sobu. Dorotéia to ne odobrava.

Ojađena Lívia traži pomoć od oca Luísa kako bi se udaljila od Felipea. Vitória moli Dorotéiju i Melissu da ostanu u njezinoj kući. Emília kaže Gemi da želi vidjeti Bernardovu grobnicu i kućicu u kojoj su živjeli prije odlaska s Campo Bela. Melissa kaže Aniti da ju je Felipe pozvao u svoju sobu i ponudi joj mito kako bi čuvala tajnu. No sluškinja odbija dar i obeća da će čuvati tajnu.

Felipe objašnjava Alexu da se neće oženiti Melissom, ali da se u budućnosti namjerava oženiti drugom djevojkom. Kaže mu da će ostati u Campo Belu. Felipe ide Líviji. Uz pomoć oca Luísa, Lívia govori Felipeu da napusti njezin život. Ariel vodi Emíliju, Líviju i Gemu u nekadašnju Emílijinu i Bernardovu kuću. Gđa Neném kaže Severi da zna da je Felipe raskinuo zaruke s Melissom zbog druge žene.

Vitória zahtijeva da se Raul ponovno vrati na posao kao vrtlar. Pedru to nije drago. Emília se iznenadi kada nađe ružu u stablu jer joj ih je tako nekada ostavljao Bernardo. Emília vjeruje da je Bernardo živ. Ariel je promatra.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button