Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 13

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 13

Afonso pokuša poljubiti Anitu, ali ih ugleda Bento koji zaprijeti djevojci. Felipe kaže da Afonsa smatra prijateljem i poziva ga da radi kao računovođa s Massimom na njegovom novom imanju. Rita odvede djecu do Bernardove grobnice i svi se uplaše neke prisutnosti u šumi i pobjegnu ne znajući tko je to bio. Gema se ponudi da nauči Raula čitati.

Pedro zahtijeva da Gema otjera Raula s njihova imanja, a ona ga prekori. Severa je ljuta na Ritu jer je odvela Alexa iz palače. Felipe susretne Líviju, izjavi joj ljubav i poljubi je. Lívia se odmakne od Felipea, a ocu Luísu je sumnjiva djevojčina uzrujanost. Emília odluči s Lívijom napustiti Campo Belo.

Melissa ode u Felipeovu sobu, glumi da joj nije dobro i nabacuje se Felipeu. Anita ih vidi zajedno i kaže to Pedru. Pedro želi da ona kaže Líviji kako je Felipe vara. Zilda je sretna jer bi Afonso mogao dobiti novi posao u skladu sa svojom naobrazbom. Dr. Botelho pregledava Melissu i shvati da je djevojka psihički uzdrmana.

Emília kaže ocu Luísu da će sa kćeri napustiti Campo Belo. Otac Luís savjetuje Líviji da se kloni Felipea. Lívia prizna Aniti da je zaljubljena u Felipea. Anita joj kaže da je vidjela Melissu u Felipeovoj sobi.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button