Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 12

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 12

Felipe odlazi u samostan Líviji. Otac Luís ga iznenadi. Vitória uvjerava Melissu da će se Felipe oženiti njome. Felipe se opravdava Dorotéiji. Vitória zahtijeva da Felipe ispuni svoju obvezu prema Melissi, ali on je nepopustljiv. Melissa pokušava utjecati na Alexove osjećaje kako bi se ipak oženio njome, iako zna da jadnog dječaka otac neće poslušati.

Felipe najavi da će kupiti Genarovu zemlju. Alex otkriva Bianci i Felíciji da je njegov otac odustao od braka s Melissom. Pedro otkriva da je Felipe raskinuo zaruke i kune se da neće ostati s Lívijom. Felipe posjeti Líviju u samostanu, kaže joj da je raskinuo zaruke s Melissom i izjavi joj ljubav. Pedro vidi kako Felipe napušta samostan.

Pedro obeća pomoći Emíliji u istrazi požara u njezinoj kući i upozori Líviju na Felipea. Otac Luís i grofica neuspješno pokušavaju uvjeriti Felipea da obnovi zaruke s Melissom. Salomé i Bianca se vesele kad saznaju da grof namjerava živjeti u Campo Belu. Dorotéia insinuira da je Melissa bila umiješana u Bereniceinu smrt.

Felipe pokuša posjetiti Melissu, ali ga Dorotéia spriječi. Lívia moli sveca za oprost jer nije ispunila obećanje majci da više neće razgovarati s Felipeom.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button