Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 11

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 11

Vitória se razočara kad otkrije da muškarac kojega je posjetila u sanatoriju nije Bernardo. Melissa traži od Dorotéije da poništi dogovor sa Salomé o tome da Felíciji naplaćuje satove klavira. Dorotéia kaže da se brine kako se Melissino vjenčanje neće dogoditi, ali Melissa je sigurna u svoje zaruke.

Salomé kori Biancu kada otkrije da je rekla pogrešni naziv pariškog dućana u kojemu kupuje odjeću kako bi se pohvalila o svom putovanju u Pariz. Massimo daje Felipeu pristiglu ponudu za kupnju imanja. Severa zamijeni začine kako bi Aniti napakostila. Felipe ispituje groficu o pravom razlogu dolaska u Campo Belo.

Lívia otkrije Aniti da je Vitórijina unuka. Kako bi se približila zaručniku, Melissa govori Felipeu o Berenice, a on izbjegava tu temu. Rosa pokušava opravdati Anitinu pogrešku sa zamijenjenim začinima, ali desert s nešto papra svidi se svima za stolom. Gema uči Chica čitati i otkriva da Raul nikada nije išao u školu.

Vitória odaje Zildi pravi razlog svoga povratka u Campo Belo. Felipe kaže Melissi da se neće moći oženiti s njome. Melissa očajava kada sazna da je Felipe zaljubljen u drugu ženu. Dorotéia savjetuje Melissi da zamoli Vitóriju da joj pomogne.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button