Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 100

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 100

Felipe je očajan zbog Alexova nestanka. Melissa se kune da ne zna gdje joj je sin. I Zilda očajava. Pedro pošalje Melissi svoju fotografiju s Alexom i Felipe krene za njima. Anita izjavi Afonsu ljubav. Emilia objašnjava Liviji da joj treba vremena da upozna oca i kaže da će vratiti vinariju Vitoriji. Alberto se želi ispričati Emiliji.

Vitoria nalazi Alberta na rubu stuba i pokušava mu pomoći. Emilia zove oca, a Vitoria objašnjava bivšem mužu da ga njegova kći voli i da mu je oprostila, obeća da će se brinuti za kćer i unuku. Melissa razmišlja o Pedrovim riječima. Felipe vodi Liviju do vodopada i prilazi im Pedro s pištoljem. Osjećajući se poniženim, Pedro prijeti da će ubiti Liviju i Felipea. Kao u prošlosti, Melissa pokuša spriječiti Pedra.

Ariel pomaže Melissi, dajući joj izuzetnu snagu. Dorotéia obeća pomoći Melissi koja pati zbog duhova iz prošlosti. Felipeov pjenušac postiže veliki uspjeh. Anita i Afonso, Massimo i Salome se vjenčaju…
Gospodin i Ariel daju savjet za nova vremena. Opraštaju se i upozoravaju da ako trebate anđele, samo ih pozovite. I ostavljaju poruku baš kao na početku serije: Za sve postoji vrijeme. Vrijeme za sadnju, vrijeme za žetvu, vrijeme za susrete, za oprost, vrijeme za bezvremenu ljubav.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button