Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi 82. epizoda

Nakon što je Marko pomaknuo ruku, Jelena moli Karmelu da dovede Roka kod djeda.

Roko je u strahu jer misli da će djed umrijeti, no Petar ga hrabri. Kad Marko konačno otvori oči i ugleda Petra, ima jaku reakciju i uhvati njegovu ruku, što prestravi Ivana, koji je zabrinut zbog tajne o djetetu koju Marko može odati.  

Tamara traži od Karla da izbaci Nadu van iz kuće, a Karlo pak traži do Luke da urazumi Sašu i odgovori ga od gradnje hotela. Kada ga Luka odbije, Karlo potegne druge veze. 

Igor konfrontira Lolu i zahtijeva čuti istinu – je li ona nagovorila Sašu da ga izbaci iz kuće? Lola negira pa Igor bezuspješno traži odgovore od Nade, koja pak na stubištu nalazi onesviještenu Tamaru.

Valentina pomaže ukočenom Filipu u gostioni i pokušava mu pomoći srediti dugove. Želeći mu pomoći, Valentina Filipu nudi masažu. No, umjesto pod njenim, Filip završi pod Milanovim rukama.

Maja se osjeća loše u gostioni, jer ju Valentina ignorira. Stvari postaju još gore kad dođe Ante s prijateljima. Maja se natjera ispričati Anti zbog svojih laži, no on ne reagira najbolje. Goran ju brani pred svima i zajedno odlaze. Maja se otvara Goranu i on poljubi Maju, koja prihvati poljubac.

30.12.2019.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button