Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi 81. epizoda

Filip je nježan prema Valentini nakn što joj je nehotice uteg pustio na nogu.

Valentina nije svjesna da je Filip zaljubljen u nju, a on nema hrabrosti nešto poduzeti, jedino hrabro odluči nositi Valentinu kući. Idućeg jutra, leđa mu se ukoče.

Nakon što je dobila otkaz, Lola je izvan sebe, svjesna da će joj sad biti još teže doći do Marka, jedine osobe koja možda zna gdje je njeno dijete. 

Saša donosi odluku da Igor i Goran moraju van iz gostinjske kuće. Igor tobože pristaje na odlazak i Saša je sretan, misli da je riješio problem.

Tamari je loše nakon drame s ocem i skoro izgubi svijest. Pomaže joj Bruno, kojeg zamoli da ju odveze kući. Zabrinuti Bruno želi znati hoće li biti diskretna u vezi njihove afere. Tamara daje do znanja Bruni da je zaboravila na njega. 

Ksenija uhvati Maju i Gorana kako se iskradaju nakon što je Goran proveo noć u Majinoj sobi. Razočarana, Ksenija zove Maju na red, no ostane u nevjerici kad Maja uzvraća i proziva Kseniju što joj je donijelo njeno slijepo pridržavanje pravila; ona i Valentina služe cijeli život ljude koje ne vole. Potaknuta tim razočaranjem, Ksenija pita Luku može li se uključiti u projekt “Otok”, a Luka joj ponudi da se uključi kao mali ulagač.

Dok je Jelena presretna jer je Marko pomaknuo ruku, Tamara stvari vidi drugim očima te sestre opet završe u svađi.

27.12.2019.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button