Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi 69. epizoda

Milan odlučuje potražiti posao vrtlara na imanju, a Filip je zabrinut zbog financijske budućnosti gostione u kojoj svi piju na dug.

Igor pomno planira bijeg i otmicu Roka, koji pak romobilom dolazi kod njega. Igor mu pokloni mobitel i ubrzava Crnog da mu čim prije sredi putovnicu da konačno ode sa ‘svojim sinom’. Kasnije, Igor igrom slučaja dolazi popraviti vodu Ireni te se njih dvoje zbližavaju. 

Tamara strahuje jer Karlo nije vlasnik imanja. Luka ju uvjerava da će se sam obogatiti i pobjeći s njom na kraj svijeta. U svemu tome postaju neoprezni, prepuste se poljupcima te ih na koncu ugleda Ksenija. Oni shvate da ih je netko vidio – ali ne znaju tko. Tamara s olakšanjem shvati da to nije bio Karlo. 

Lola s Nadom odlazi u bolnicu i uspijeva falsificirati otpusno pismo Dolores Prpić, koje će joj služiti kao alibi. Lola se prestravi kad joj Saša kaže da planira otići u Marijinu vilu te se sama zaputi prema moru. Saša također kreće na put, iako ga muče bolovi u glavi.         

Lola stiže u Marijinu vilu i uspije sakriti neke dokaze koji upućuju na to da je ona Dolores Prpić. No, ubrzo Lola shvaća da je upala u klopku kad čuje korake – Saša je u vili. 

10.12.2019.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button