Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi 109. epizoda

Julija je u panici zbog ukradene puške te odlazi na mjesto gdje je ubila Darka.

Tamo ju zatekne Miro, koji se vratio u Knežev dol. Miro dolazi u gostionu i svi mu se vesele; jedino je Filip zabrinut zbog financijskog stanja u koje je uvalio gostionu. 

Karmela shvaća da su Lola i Igor „opasni“ i želi od Ivana čuti sve o njima. Petar je uvjeren je da će mu se roditelji rastati, ali ga Ivan razuvjeri.

Maja odlazi k Goranu, kako bi ga konfrontirala zbog pljačke podruma, koju on negira. Ipak, Maja odlazi sretna, jer saznaje da ju Goran još voli. 

Jeleni je teško zbog Tamare. Prisjeća se dana kad je Tamara rodila svog sina, kojeg je odbacila.

Saša radi romantičnu večeru za Lolu, misleći da je trudna. Na kraju ostane zatečen kad se Lola rasplače te mu prizna da je davno izgubila dijete. Saša ju tješi. 

Bruno ostane razočaran kad shvati da je Ante na Milanov nagovor pristao uložiti u Krpanov projekt ‘Otok’. Kseniji lakne, jer je i ona za tu investiciju. Članovi udruge „Naš Knežev dol“ pritišću Brunu da popusti i da investiraju u projekt, no on se opire. 

Irena sreće svog oca, Božidara, kojeg nije vidjela od majčinog sprovoda. On se pokušava zbližiti s Irenom, no ona mu to ne dozvoljava. 

21.02.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button