Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi 104. epizoda

Tamara je još uvijek pod dojmom vijeti da je trudna.

Jelena je uz nju i uspije ju nagovoriti da ostane u bolnici, no Tamaru uznemiri kad ugleda Luku, koji joj je očito došao u posjetu. Tamara pokušava pobjeći od Luke, koji je došao u bolnicu ne znajući da je trudna, no zaglavi s njim u liftu. Luka joj iskreno govori kako se želi pobrinuti da ona bude dobro, no Tamara to odbija. 

Saša se sprema za Zagreb. Moli Lolu da ostane kod kuće i ne ide na posao. Lola ipak odluči ne poslušati Sašu i odlazi u bolnicu. Planira napraviti testiranje krvnih grupa na sistematskom pregledu petih razreda, gdje je i Petar. 

Ivan provaljuje u gostinjsku kuću i u nevjerici je kad tamo nađe Rokovu putovnicu i nalaz DNK analize utvrđivanja majčinstva. Vraća se kući i u panici je kad pronađe Karmelinu poruku da su otišli na vađenje krvi. Svjestan da Lola pokušava pronaći svog sina, Ivan juri u bolnicu…

Igor naređuje Goranu da ne stupa više u kontakt s Crnim. Preuzima na sebe Goranov dug i govori Crnom da pusti Gorana na miru. Igor odlazi na imanje s namjerom da se dočepa novca iz podruma. 

14.02.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button