Divlje srceSerije

Divlje srce 22. Epizoda

Divlje srce – Epizoda 22

Sadržaj serije:

Dolazi Ešref s odgovorom koji će zaustaviti Adila pa je prisiljen suočiti se s prošlošću. Dok su svi zbunjeni i tužni zbog toga što se Serhan predao, Serhan je odlučan u namjeri da Guvena izbaci iz igre, stoga i prije nego što je ušao u zatvor već sije sjeme novog plana. Kao vanjsku ruku za izvršenje tog plana odabrat će Jamana Alija. U procesu koji je Serhan isplanirao, na njegovu će se putu naći osoba iz prošlosti.

Zbog istine koju je saznao, Guven će se suočiti s Neslihan na temu prošlosti. A na kraju tog suočavanja od kojeg je Neslihan godinama bježala i bojala ga se, i Guven i Neslihan napokon će saznati sve, no uvjeti više nisu kao nekad. Najveći problem koji stoji na putu istine bit će njihov sin Jaman Ali.

Emitiranje: 3.7.2024.

Prethodnu epizodu serije Divlje srce pogledajte OVDJE.

Emotivna serija, koja je osvojila srca publike, uskoro započinje s emitiranjem na na Novoj TV.

Dramsku hit seriju “Divlje srce” koja se emitira u više od 40 zemalja uskoro ćete moći gledati i na vašim malim ekranima. U njoj ćemo pratiti Jamana kojeg tumači Halit Özgür Sari, hrvatskoj publici poznat kao Kadir, najstariji brat iz dramske serije “Snaga obitelji”.

“Divlje srce” prati nevjerojatno putovanje Alija, koji je otet kao dječak i završio je radeći za bandu koja ga je otela. Nakon godina proživljenih teškoća, Ali se preimenuje u Jaman i bježi svojim otmičarima kako bi zajedno sa svoja tri prijatelja izgradio novi, bolji život. Ovoj družini nije lako, ali marljivo rade i uspijevaju ostaviti mračnu prošlost iza sebe.

Stvari se zakompliciraju kada Jaman upozna Ruju, lijepu djevojku iz bogatog dijela grada. Njezin se dečko umalo predozirao i na Jamanu je da ga spasi. Odvodi Rujina dečka njegovoj majci liječnici. Kasnije, nakon što je dečko pretukao Jamanovog najboljeg prijatelja, u znak odmazde jer je njegovoj majci otkrio njegov problem s drogom, Jaman odlazi u njegov dom kako bi se osvetio. Tada Jaman shvaća da je Rujin dečko njegov brat, a on je zapravo Ali Sojsalan, dječak koji je otet prije 15 godina.

Uhvaćen između obitelji koju je stvorio i obitelji koja mu je ukradena, put pred njim je neizvjestan. Je li on Jaman ili Ali? Kroz sve to, Jaman nekako uspijeva održati svoju dušu čistom i nikada ne podlegne tami koja ga okružuje.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button