Dar Mar

Dar Mar 57 epizoda

Zoki i Dada se slikaju za reklamni materijal o vjenčanjima, ali Violeti se ne sviđa kako ispadaju na slikama pa uhvati Srećka da glumi mladoženju.

Srećko slučajno ugleda golu Dadu i prizor mu ne izlazi iz glave. Kad razvije slike, Zoki vidi kako Dada zaljubljeno gleda Srećka i zaključi da joj se sviđaju svećenici.

Nepoznati vozač pregazi pijanu bakicu Jadranku, a policajci nalaze pregaženu mišicu Jagodu. Trkulja je neutješan, optužuje Juru, a tješi ga Milena te Dalibor, koji, isprva ne znajući da je riječ o mišu, prihvati organizirati sprovod Jagodi.

Od kada je Božena u mirovini, policijska stanica je bez šefa. Ankica misli da bi Željko trebao biti novi šef policije, a Seka isto misli za Branka.

Mile nagovara Boženu da uđe u klub penzionera, ali zapravo mu je cilj da Božena shvati da je penzionerski život dosadan. Božena glumi da uživa u pletenju i izradi goblena, ali kad čuje da je neka Jagoda pregažena, probudi joj se policijski duh i odlazi u istragu s Milom te slučajno naiđu na Jadrankino tijelo. 

 

02.02.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button