Ako me ostavišSerije

Ako me ostaviš 81. epizoda

Ako me ostaviš (Si nos dejan) – 81 Epizoda

Sadržaj sapunice:

Julieta intervjuira Lucasa na temu: neodgovorno očinstvo. Lucas izjavi da je Sergio Carranza njegov otac. Moisés pokuša uvjeriti Chola da Yuri čeka njegovo dijete. Zatim ga udari jer ga naljuti spoznaja da Cholo zna da Yuri čeka dijete. Karina se umiješa između njih dvojice i zaustavi tučnjavu.

Martín je pred školom. Zove Sofi da joj se javi. Ali na mobitel se javi Toro Cruz. Želi da mu vrati video koji je netko odnio kako bi mu zakvačio Simónovu smrt. U zamjenu će mu dati Sofi. Sergio dolazi ljutit u TV postaju i viče. Pokušava ući u Julietinu garderobu, ali neki zaposlenik ga zaustavi.

Yuri moli Moisésa da otkažu vjenčanje. Martín zove Karinu da joj kaže kako je Toro oteo Sofi. Moisés kaže Yuri da se moraju vjenčati, premda nosi tuđe dijete. Martín i Alicia dolaze u Torovu kuću. Ona se iznenadi kada otkrije da je to Lunina kuća. Toro Cruz zatvori Sofi neku sobu. Nicole zove Mirandu i moli je da se vide. Mujica razgovara telefonski s Torom i govori mu da je pogriješio otevši maloljetnicu.

Toro nazove Martína i kaže mu da ga je upozorio da ništa ne govori policiji. Sad će njegova kći osjetiti posljedice. Čuje se pucanj na drugoj strani linije.

11.10.2022.

Prethodnu epizodu serije Ako me ostaviš pogledaj OVDJE

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button